Progressieve bureaus van Nederland 2020, categorie: Freelance collectieven

Het gaat goed!

Steeds meer creatieve bureaus rechten hun rug en spreken hardop uit dat ze geen genoegen nemen met de wereld zoals die nu werkt. Zij kiezen ervoor hun skills inzetten om onze samenleving en ons gedrag duurzamer en socialer te maken: de vooruitgang.

De markt is nu nog klein, de opdrachtgevers vaak ook, en de opdrachten ook, maar alles wijst erop dat de vraag de komende jaren exponentieel zal toenemen. Good vibes dus ?

We moeten er natuurlijk voor zorgen dat opdrachtgevers én talent heel makkelijk hun weg te vinden naar deze duurzame bureaus. Daarom deze lijst van progressieve bureaus in Nederland anno 2020.

De lijst bestaat uit 6 categorieën:

  1. Digital
  2. Branding & communicatie
  3. Strategische innovatie
  4. Product design
  5. Systems change
  6. Freelance collectieven (deze lijst)

Op deze pagina: de categorie Freelance collectieven.

____

Soms heb je behoefte aan een tijdelijke aanvulling van expertise aan je team. Dan is een freelancer een goede optie–maar waar vind je iemand met niet alleen de juiste skills, maar ook de juiste waarden? Deze freelance collectieven bieden je de zekerheid en het gemak waar je naar op zoek bent.

Collective Minds

Onder het mom van Great minds think different—together is Collective Minds inmiddels een powerhouse aan creatief talent. Zelf een freelancer en benieuwd? Ga dan eens bij ze langs op een van hun maandelijkse ‘collective masterminds’: meet-ups op bijzondere locaties om je creatieve geest te prikkelen.

Expertises: Strategy, branding, web design en development, content creation

Meer weten:

Individuele freelancers

Natuurlijk zijn er ook veel individuele freelancers out there die je kunnen helpen. Om er maar een paar te noemen:

____

Ontbreekt er een collectief of freelancer op deze lijst? Let me know!

Lees verder over bureaus in de categorieën DigitalBranding & communicatieStrategische innovatieProduct design, en Systems change.

Index

About